Check this out

Te-ai simtit vreodata singur?

luni, 14 august 2017

Singura si fericita

E bine sa fii singura. Ți-am povestit ultima oară de capcana singurătății. Cam asa e treaba: te hotărăști sa fii singura, iti spui ca ai nevoie de asta, te chinui puțin, urli, plângi, podeaua din baie devine prietenul tău cel mai bun. O sa te trezești intr-o seara conducând spre casa si o sa realizezi ca nu mai vezi drumul pentru ca ti s-au umplut ochii de lacrimi.
Ai petrecut aseară cu prietenii tai, astăzi ai stat cu ei, ați ras si ați povestit. Dar fiecare a plecat la el acasă si tu ți-ai dat seama ca nu te așteaptă nimeni. Si e ok, pentru ca te-ai obișnuit cu asta. Pana la urma, e ceea ce ți-ai dorit. Ai tânjit atat de mult timp sa fii singura, încât nici măcar nu ai voie sa te plângi. Si iti place, in cea mai mare parte a timpului. Dar nu in seara asta. In seara asta ți-ai fi dorit sa te țină cineva in brațe. Nu stii de ce, pentru ca nu vrei sa ai o relație. Te bucuri de libertate, ești mulțumită ca poti ieși cand vrei tu si cu cine vrei tu fără sa faci rău nimănui, dar parca tot n-ai dormi singura.
Termini de plâns, ajungi acasă, mai plângi puțin si te bagi in pat. Dimineața o sa o iei de la capăt. O sa fii iarăși fericita ca ești singura si o sa iti amintești ce frumoasa e viata ta.
Ei, asta e capcana. Ai stat singura suficient de mult timp încât sa nu mai ai răbdare sa o iei de la capăt. E greu sa începi o relație si stii bine. Nu toți oamenii pe care o sa ii cunosti sunt asa cum te aștepți tu sa fie. Nu iti dai voie sa te atașezi de nimeni si nu lași pe nimeni sa se apropie prea mult de tine. Fără sentimente zici, e mai simplu asa. Relațiile sunt complicate si tu nu vrei asa ceva in viata ta. Vrei sa te bucuri de tot ce presupune o relație, dar fără nicio obligație. Stii ca o relație adevarata nu se construiește intr-o zi si tu chiar nu mai ai răbdare. Vrei acum, asa ca faci compromisuri. Renunți la sentimente, spui ca asa nu poate sa te atingă nimic si pleci mai departe. Si iti place. Iti place al naibii de mult. Dar in seara asta... in seara asta vrei sa te țină cineva in brațe si nu e nimeni acolo. Ești sigura ca tot nu vrei o relație?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu