Check this out

Te-ai simtit vreodata singur?

joi, 16 noiembrie 2017

Singura.

Pai ce ai făcut? Nu am hotărât noi ca iei patul ăla și îl muți in mijloc? Acum e mai rău ca niciodată, nu l-ai mai sprijinit de un perete. L-ai pus pe colț, ai crezut ca e mai sigur așa. Ca o sa țină pana când o sa cada ambii pereți. Dar ce sa vezi? A căzut și patul tău o data cu ei.  Ultima data ți-am spus ca trebuie sa iei o decizie. Ți-am sugerat ca decizia ta ar trebui sa fie sa pleci. M-ai ascultat, dar nu pana la capăt. Ai luat o decizie, dar ai hotărât sa te arunci cu capul înainte. De fapt, mereu ai făcut asta. Te-ai băgat in toată treaba asta fără sa te gândești o clipa încotro duce. E o provocare, asta ți-ai zis. Pentru tine atât trebuia sa fie. Și ti-a plăcut ideea al naibii de mult. Și te-ai aruncat fără sa te gândești la altcineva.  Ești egoista și acum sunt mai convinsă decât oricând. Când te-ai hotărât tu ca vrei sa treci testul asta, ca vrei sa accepți provocarea asta, te-ai gândit ca el chiar avea nevoie de cineva sa fie 100% acolo pentru el? Tu nu o poți face și o stii bine. Tu ai hotărât cândva, demult, ca ai un scop pe lumea asta și ca poți sa te lipsești de dragoste și liniște pentru asta.  Și știai toate lucrurile astea când te-ai hotărât sa intri de-a binelea. Când ați hotărât sa încetați cu prostiile și sa aveți o relație adevarata, știai tot. Și nu ti-a pasat. Ai intrat cu bocancii murdari in viața lui, ai lăsat urme de noroi și acum trebuie sa pleci. L-ai mințit in tot timpul ăla cât v-ați jucat, nu l-ai lăsat niciodată sa te vadă așa cum ești tu. Nu l-ai lăsat sa vadă ca și tu ești stricata. Ai încercat mereu sa ii arați cât de puternica și independenta ești. I-ai promis ca o sa îl ajuți. Dar cum sa îl ajuți dacă nu stii sa te ajuți pe tine? L-ai mințit, l-ai amăgit și parca nici acum nu ai pleca.  Pai ce ai făcut? N-am hotărât noi ca nu o sa îți mai bați joc de oameni? Te doare? Foarte bine. Așa îți trebuie. Ți-e dor? Îți pare rău? O meriți. Meriți să-ți fie greu, meriți să-ți fie rău și sa suferi. Meriți pentru ca, chiar dacă nu realizai asta, i-ai făcut numai rău. 
O sa fii bine. Dar acum nu ești. Și nu trebuie sa fii. Acum trebuie sa fii rău și poate, poate, data viitoare îți vei șterge bocancii pe preșul de la intrare. 

Un comentariu:

  1. Ce s-ar intampla daca ai fi intr-adevar iubita neconditionat? Ce s-ar intampla daca nu ar fi nevoie ca altcineva sa hotarasca sa te iubeasca pentru ca tu sa te simti iubita? Ce s-ar intampla daca ai inchide ochii si ai simti toata iubirea care pluteste in lume, inconjurandu-te si pe tine?

    RăspundețiȘtergere